Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Note 7 introduceert updates voor Air Command en S Pen’

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2016, 17:16 CategorieAndroid

Er zijn meer geruchten over de features van de Note 7 verschenen: zo kun je straks Air Command en de S Pen voor meer dingen gaan gebruiken. Samsung heeft tot op heden de phablet nog niet aangekondigd, dus is de informatie nog niet bevestigd.

‘Note 7 introduceert updates voor Air Command en S Pen’

Als we de geruchten mogen geloven dan zal de Samsung Galaxy Note 7 enkele oudere aspecten van de phablet-lijn nieuw leven inblazen. Zo zou de phablet een verbeterde bluetooth-verbinding (low energy) gaan krijgen, waardoor de S Pen, de stylus voor het apparaat, beter zou kunnen functioneren. Niet alleen zou je daardoor de S Pen langer kunnen gebruiken (bluetooth low energy verbruikt immers minder energie), ook zou de nauwkeurigheid verbeterd zijn. De stylus zelf zou een verbeterd knopje krijgen op de bovenkant.

Daarnaast wordt er ook gesproken over het uitbreiden van Air Command. De Note 7 zou in staat zijn snel woorden te kunnen vertalen of van spraak-naar-tekst om te kunnen zetten; meer is er helaas niet over bekend. Ook is er iets over de irisscanner naar buiten gebracht: met de feature zou je apps, bestanden, mappen en documenten achter slot en grendel kunnen zetten, die alleen jij zou kunnen openen. Als laatste wordt nogmaals de Qualcomm Snapdragon 823-processor genoemd. Samsung heeft niet gereageerd op de geruchten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.