Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nougat bevat een easter egg waarmee je katten verzamelt

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2016, 9:48 CategorieAndroid

Android 7.0 Nougat bevat een easter egg waarmee je katten kunt verzamelen op je smartphone of tablet, vanuit het snelle menu. Je activeert deze easter ergg op dezelfde manier als altijd: enkele keren tappen op het versienummer van je Android-besturingssysteem.

Dit is de easter egg van Android 7.0 Nougat

Elke Android-versie bevat zijn eigen easter egg. Android 6.0 Marshmallow bevat een werkende versie van Flappy Bird en Android 7.0 Nougat doet waarschijnlijk iets met Pokémon, aangezien we katten mogen verzamelen. Wanneer je beschikt over Android 7.0 dan kun je de easter egg activeren door een aantal keren op het versienummer van het besturingssysteem te tappen. Daarna druk je nogmaals een paar keer, maar nu wat langer, totdat er een kat onderin beeld verschijnt. Op dat moment heb je de easter egg geactiveerd.

Vervolgens dien je de egg toe te voegen aan het snelle menu (waar je ook de toggles voor wifi, bluetooth en meer vindt), waarna je kunt beginnen met spelen. Je opent de easter egg door op het lege schaaltje te tappen. Daar leg je eten op (zoals kip en vis) en daarna dien je de wachten totdat er een kat langskomt die van dat eten wil genieten. Komt er een kat, dan is ‘ie van jou en kun je hem een naam geven. Er zijn talloze katten te vinden, met elk een ander nummer. Uiteraard is het ook mogelijk de katten te delen met je vrienden die Nougat hebben.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.