Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onbekende tablet van Samsung te zien bij FCC

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2016, 15:37 CategorieAndroid

Er is een tablet van Samsung opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond die producten test voordat ze op de markt mogen worden uitgebracht. De modelnummers van deze tablet weten helaas niet te verklappen om welk model het hier gaat.

Welke tablet van Samsung is dit?

Vandaag is er een onbekende tablet van Samsung opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Deze instelling controleert en test producten met betrekking tot technologie voordat ze worden uitgebracht op de markt. De modelnummers, SM-P585 en SM-P585NO, verklappen helaas niet om welk model het hier gaat. Wel weten we dat beide tablets zijn voorzien van een 8″-scherm en stylus-ondersteuning, waardoor de gedachte leeft dat er support is voor de S Pen van het elektronicabedrijf.

Ook beschikken de tablets over wifi, bluetooth 4.2, gps en lte en is er een camera met flitser aanwezig. Helaas is er op dit moment niets bekend over deze mysterieuze tablet, die dus in twee varianten zal verschijnen. We weten nog niets over het type scherm (al zal dat wel amoled gaan worden) en ook weten we nog niets over de accu, de processor, het werkgeheugen en de interne opslagruimte. Wel weten we dat op 2 augustus een Samsung-evenement plaatsvindt en op 2 september de IFA-beurs van start gaat – mogelijk horen we daar meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.