Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus brengt OxygenOS 3.2.2 uit voor OnePlus 3

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2016, 15:38 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft een software-update gelanceerd voor de OnePlus 3. De update brengt verbeteringen voor de Doze-modus met zich mee. Ook wordt de vingerafdrukscanner nu uitgeschakeld wanneer je de phablet in je broekzak hebt zitten.

Download de update voor OnePlus 3

OnePlus is begonnen met het uitrollen van een software-update voor de OnePlus 3. Het gaat hier om Oxygen OS 3.2.2, die een aantal verbeteringen met zich meebrengt voor de phablet. Zo gaat de grote smartphone nu beter om met de Doze-modus (een energiebesparende feature van Android), is de beveiliging wederom helemaal up-to-date en nog veel meer. Alle updates hebben we hieronder vermeld.

  • Er is een verbeterde notificatiemanagement in de Doze-modus
  • Probleem opgelost met de slider/ stille modus
  • De vingerafdrukscanner wordt uitgeschakeld wanneer de phablet in je broekzak zit
  • Er is nu een nfc-toggle in het snelle menu
  • Voice cancellation tijdens video-opname is verbeterd
  • 4K-videocodec is van een update voorzien
  • Nieuwe beveiligingsupdate geïnstalleerd

Mocht je een OnePlus 3 hebben liggen, dan kun je de update binnen nu en enkele dagen voor de phablet verwachten. Laten we hopen dat de problemen omtrent Doze en de derde OnePlus nu echt zijn opgelost. Over een paar dagen dan weten we dat met zekerheid. Voor nu kunnen we alleen nog hopen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.