Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwikkelaar Pokémon GO mikt op 200 markten

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 9:11 CategorieAndroid

De ontwikkelaar van Pokemon GO, Niantic, heeft aangekondigd te mikken op een release op 200 markten. Als de servers dat maar aankunnen… Maar geen paniek, want momenteel wordt er flink geïnvesteerd in nieuwe servers, zodat iedereen kan blijven spelen.

Er komen heel wat trainers bij in Pokemon GO

Niantic, de ontwikkelaar van de populaire mobiele game Pokemon GO, heeft in een interview laten weten te mikken op een release op tweehonderd markten. Dat betekent dat er dus flink geïnvesteerd moet worden in nieuwe servers, aangezien die momenteel de toestroom van Pokémon Trainers niet meer lijken aan te kunnen. Op moment van schrijven is Pokémon GO al in meer dan dertig landen officieel te spelen en dat zorgt al voor een flinke druk op de servers, waardoor veel spelers vaak geen toegang krijgen tot de game.

Niantic heeft geen timeframe bekendgemaakt wat de uitrol in nieuwe landen betreft. Sinds dit weekend is het spel wel officieel verkrijgbaar in Nederland, waardoor je het nu uit Google Play en de App Store kunt downloaden zonder daarvoor een apart profiel aan te maken (iOS-bezitters moesten dat doen). Ook hoef je geen (mogelijk schadelijk) apk-bestand te downloaden vanaf een website, waardoor je veilig aan je reis kunt beginnen. Laten we hopen dat de developer binnenkort veel meer servers plaatst, zodat iedereen kan spelen.

  • Pokémon Go
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.