Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Google brengt beveiligingsupdate voor Nexus uit

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2016, 9:50 CategorieAndroid

Ook Google heeft, nadat Samsung dat eerder deed, de beveiligingsupdate van juli voor Nexus-toestellen vrijgegeven. De update is nu te downloaden voor de mensen die dat handmatig willen doen. De rest kan hem binnen nu en een week verwachten op zijn smartphone of tablet.

Download de beveiligingsupdate van juli voor Nexus

Google heeft de beveiligingsupdate voor Nexus vrijgegeven. Er zijn een hoop oneffenheden aangetroffen in de software, aangezien er maar liefst 22 bugs zijn verholpen. Ook komen we 32 problemen tegen die gekoppeld zijn aan een bepaald Nexus-apparaat. De gevonden problemen vallen ergens tussen ‘gemiddeld’ en ‘kritiek’, dus doe je er goed aan zo snel mogelijk de update binnen te halen wanneer je de kans hebt. Gelukkig zijn er geen gevallen bekend van mensen die te maken hebben gehad met de problemen die zijn gevonden.

De volgende toestellen kunnen nu de factory images downloaden bij Google vandaan.

De mensen die ervoor kiezen de update niet handmatig uit te voeren, kunnen hem binnen nu en een week verwachten. Wanneer de andere Android-toestellen aan de beurt zijn, is niet bekend. Wel heeft Samsung de update al uitgebracht voor zijn high-end toestellen. Google heeft intern een lijst paraat met fabrikanten die hun Androids langzaam of niet voorzien van updates. Mogelijk wil het bedrijf deze lijst vrijgeven, in de hoop het updateproces te versnellen. Maar of de zoekmachinegigant dat ook gaat doen, is nu nog onduidelijk.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.