Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Originele Yo-Kai Watch komt ook naar Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2016, 8:58 CategorieGaming

De originele Yo-Kai Watch, een game die eerder werd uitgebracht voor de Nintendo 3DS, is ook onderweg naar mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. De rpg die eerder op de handheld van Nintendo uitkwam, wordt nu dus ook uitgebracht voor Android en iOS.

Originele Y0-Kai Watch naar Android en iOS

Ontwikkelaar Level-5, bekend van spellen als Ni No Kuni (PlayStation 3), Inazuma Eleven (verschillende platformen) en Professor Layton (verschillende platformen) heeft bekendgemaakt dat de originele Yo-Kai Watch ook naar Android en iOS zal komen. Dit is een spel waarin je monsters moet vangen op een Pokémon-achtige manier, die je vervolgens kunt trainen en in andere gevechten kunt gebruiken. Het spel werd eerder uitgebracht op de Nintendo 3DS, maar komt nu dus ook naar mobiele apparaten.

Hoewel de Yo-Kai Watch-serie ook in Nederland verkrijgbaar is, evenals in andere westerse landen, is het niet bekend of de mobiele game ook in het westen wordt uitgebracht. Voorlopig staat de release alleen gepland in Japan. De reden dat een grote developer als Level-5 weg stapt van een platform als de Nintendo 3DS, is omdat de jeugd steeds vaker eerder een smartphone of tablet dan een dedicated gaming handheld heeft. En om geld te verdienen, moet je zijn waar de mensen zijn. Yo-Kai Watch moet dit najaar verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.