Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PokeMatch is een kruising tussen Tinder en Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2016, 9:38 CategorieAndroid

Met de applicatie PokeMatch kun je een vriend of vriendin zoeken die het net zo leuk vindt als jij om alle Pokémon te vangen in het spel Pokémon GO. En wie weet bloeit er wel een mooie relatie uit. Het systeem is een combinatie van Tinder en Pokémon GO.

Daten met Pokémon GO-spelers met PokeMatch

Mocht je op dit moment single zijn en veel tijd over hebben voor Pokémon GO, dan heb je ongetwijfeld ook wel tijd voor een date. Maar waarom zou je die twee dingen als aparte tijdsbestedingen zien wanneer je ze gewoon kunt combineren met PokeMatch? Dit is een applicatie voor Android en iOS die je helpt naar het vinden van het date, op basis van je liefde voor het spel Pokémon GO. Je kunt de kandidaten selecteren door het Tinder-achtige systeem, waarbij je naar rechts veegt voor een ‘catch’ en naar links voor ‘run away’ (wegrennen).

Waar PokeMatch echt in uitblinkt, is de mogelijkheid de juiste informatie over de ander te weten te komen. Zo hoef je er na een aantal dates niet opeens als verrassing achter te komen dat degene voor je onderdeel is van Team Instinct, bijvoorbeeld. Je kunt een aantal dingen over jezelf presenteren, zoals voor welk team je dus speelt en wat je favoriete Pokémon is. De applicatie is nu gratis te downloaden voor Android en iOS en is te vinden via de onderstaande downloadlinks. Straks kun je die hordes Pidgey wellicht samen vangen…

 • PokeMatch
 • Delen:

Reacties

 1. Michael
  26 juli, 2016 om 13:10

  iedereen probeert mee te liften op het succes van Poke maar of dit nou wat toevoegd?!

 2. frans
  31 juli, 2016 om 11:11

  Waarom moet dit nu weer zo. Er zijn altijd verkeerde mensen op tinder. Zo ook hier zal dat ook wel weer gebeuren.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.