Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO heeft update te pakken

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2016, 11:32 CategorieAndroid

Pokémon GO heeft in de nacht van zaterdag op zondag een update ondergaan. Niantic heeft een aantal veranderingen doorgevoerd en hoopt een aantal bugs opgelost te hebben. De update is voor zowel iOS als voor Android verschenen. Voor Apple-gebruikers gaat de update door het leven onder versienummer 1.1.0, terwijl de update bij Android-gebruikers 0.31.0 mee heeft gekregen als versienummer.

Wat is er nieuw in Pokémon GO?

Niantic heeft in zijn eerste echte update direct de nodige klachten op kunnen lossen. Zo is het vanaf nu mogelijk om het uiterlijk van jouw trainer aan te passen in het profielscherm. Ook zijn de makers aan de slag gegaan met een aantal Gym-animaties en zijn de battle moves onder handen genomen. Daardoor kan een aanval nu minder schade leveren dan je voorheen gewend was. Ook kun je wat layout-wijzigingen verwachten zodra je de app weer opent na de update.

Bugs opgelost

Tevens zijn de nodige bugs in Pokémon GO opgelost. Zo hadden sommige gebruikers problemen met het tonen van bepaalde gedeeltes van de kaart. Dat is inmiddels opgelost. Ook zijn de geheugenproblemen verholpen, zo valt te lezen bij de update.

Voetstappen Pokémon GO verdwenen

Niantic heeft er ook voor gekozen om de voetstappen-functie te verwijderen. Gebruikers konden daar in het begin mee zien of een Pokémon zeer dichtbij zat of iets verder weg. Nadat de functie al even kapot was, is hij nu geheel verdwenen. De stroombesparende modus is overigens ook plots verdwenen.

 • Pokémon Go
 • Delen:

Reacties

 1. joyce
  04 augustus, 2016 om 9:23

  pokemon go staat niet in playstore ik heb samsung s5 mini ik heb de australie maar de update zegt dat mijn mobiel niet compatebel is wat nu

  • Wesley Akkerman
   04 augustus, 2016 om 13:33

   En als je je landinstellingen weer terug op Nederland zet? Het kan ook zijn dat je apparaat te oud is en niet wordt ondersteund door de game.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.