Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokemon GO laat spelers straks ook Pokémon ruilen

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2016, 10:31 CategorieAndroid

De makers van het populaire augmented reality-spel Pokemon GO hebben aangegeven dat je in de toekomst ook Pokémon kunt ruilen met je vrienden. Dat is goed nieuws voor elke speler, aangezien Pokémon ruilen een kernelement van de franchise is.

Pokémon ruilen in Pokemon GO

Pokemon GO is hét spel van dit moment. Het combineert de echte wereld met de wereld van de populaire Pocket Monsters en laat spelers de buurt als nooit tevoren verkennen. Je kunt Pokémon tegenkomen in het wild en hen daarna proberen te vangen en natuurlijk te trainen. Ook kun je het opnemen tegen gymleaders. Maar andere kernelementen van de populaire franchise, zoals ruilen met je vrienden, kan momenteel nog niet. Maar dat moet in een latere update wel kunnen, geven de makers nu aan. Pokémon ruilen komt er dus aan.

Hoewel de makers nog geen details hebben vrijgegeven, is inmiddels wel duidelijk dat de feature de interactie tussen de spelers op straat moet vergroten. En dat is wat Pokemon GO ook wil bereiken: dat mensen samen genieten van hetzelfde spel en met elkaar de interactie aangaan, of je elkaar nu kent of niet. De game is nu beschikbaar voor Android en iOS, maar nog niet voor Windows. Mocht je toch willen dat het spel naar dat ontbrekende platform komt, dan kun je hier een petitie vinden en die ondertekenen met je naam.

  • Delen:

Reacties

  1. Teun
    13 augustus, 2016 om 23:30

    Ik heb een platform gerealiseerd waar gebruikers straks hun Pokemon kunnen aanbieden: http://pokemongoruil.nl/

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.