Pokémon Go nu ook officieel in Nederland verschenen

16 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-go-retina

De populaire app Pokémon Go is sinds zaterdagochtend officieel in Nederland te downloaden vanuit Google Play en de App Store. Ook een groot aantal andere landen kunnen nu aan de slag met het spel.

Liefhebbers die hebben gewacht tot Pokémon Go officieel verscheen in de Nederlandse App Store en Google Play kunnen eindelijk aan de slag. Het spel, dat in korte tijd enorm populair is geworden, is vanaf nu namelijk ook officieel in Nederland verschenen. Voor zowel Android als iOS verscheen de app op zaterdagochtend namelijk plots in de shops.

Pokémon Go nu officieel in Nederland verschenen

In Nederland hebben we er vanwege serverproblemen even op moeten wachten, maar Pokémon Go is vanaf nu dus ook terug te vinden in de Nederlandse App Store en Google Play. Om ook aan de slag te gaan met de applicatie, hoef je vanaf nu als Apple-gebruiker niet langer gebruik te maken van een buitenlands Apple ID. Ook voor Android-gebruikers is het nu een stuk makkelijker om de app te installeren.

De app is gratis te installeren. In de afgelopen dagen deed de applicatie al veel stof opwaaien. Liefhebbers gingen massaal de straat op om Pokémon te vangen. De monstertjes zitten op allerlei plekken verstopt. Ook kun je bepaalde Pokémon-eieren uitbroeden door verschillende afstanden af te leggen. Naast Nederland is de app ook beschikbaar gemaakt in Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Groenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zweden en Zwitserland.

Pokémon Go

Reacties (0)