Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO zorgt voor record in App Store

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2016, 15:59 CategorieApplicaties

TechCrunch is erin geslaagd om contact te krijgen met Apple om het een en ander te weten komen over hoe goed Pokémon GO het doet in de App Store. Volgens het medium heeft de game voor een indrukwekkend record gezorgd. Nog nooit werd een app binnen één week zo vaak uit de App Store gedownload als het geval is met het immens populaire Pokémon spel.

Pokémon GO zorgt voor indrukwekkend record

Ondanks dat Pokémon GO in de eerste week na zijn lancering slechts in een beperkt aantal landen te downloaden was, is de app in de eerste week vaker gedownload uit de App Store dan iedere andere app ooit voor elkaar kreeg binnen één week. Cijfers heeft Apple tot op heden nog niet naar buiten gebracht, maar het is duidelijk dat de game enorm populair is.

Pokémon GO was in de eerste week van zijn lancering overigens ook nog niet in Nederland te spelen. In eerste instantie werd het spel namelijk gelanceerd in Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten. Vanwege serverproblemen moesten andere landen langer wachten, maar sinds vorige week zaterdag is de game ook officieel in Nederland uitgebracht. Op zaterdag is het spel ook gelanceerd in Japan, het thuisland van Pokémon.

  • Pokémon Go
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.