Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Prijs Samsung Galaxy Note 7 begint op 849 euro’

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2016, 13:39 CategorieAndroid

Bronnen die bekend zijn met de plannen van Samsung hebben laten weten dat de Samsung Galaxy Note 7 een vanafprijs krijgt van 849 euro. Waarschijnlijk heeft de hoge prijs te maken met de vorm van het apparaat.

Gerucht: prijs Samsung Galaxy Note 7 vanaf 849 euro

Mogelijk kost de Samsung Galaxy Note 7 tijdens de lancering 849 euro. Dat melden althans bronnen die bekend zijn met de plannen van Samsung. De prijs ligt hoger dan de Samsung Galaxy S7 Edge. De verwachting is overigens dat beide smartphones op elkaar gaan lijken, aangezien de gedachte leeft dat de Note 7 ook wordt voorzien van een scherm die over de rand doorloopt. Dat de Note 7 een hoge prijs heeft, is overigens niet verrassend. De Note-serie heeft altijd hogere prijzen in vergelijking met die andere serie, Galaxy S.

Over de Samsung Galaxy Note 7 wordt gezegd dat de phablet wordt voorzien van een 5,8″ super amoled-scherm, met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 823-processor (quadcore-cpu, Adreno 530-gpu), samen met 6GB aan werkgeheugen. Ook zou er een camera van twaalf megapixel aanwezig zijn, evenals een irisscanner voor de authentificatie. Eerder dook er een foto op waarop we mogelijk de voorkant van de Note 7 te zien krijgen, met een opening voor de irisscanner.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.