Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prima wordt voorzien van video-editing tools

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2016, 17:08 CategorieAndroid

De maker van de populaire app Prisma, waarmee je foto’s in een handomdraai verandert in een kunstwerk, kan straks ook video’s omtoveren. Wanneer de update zal verschijnen voor zowel Android als iOS, is helaas nog niet bekendgemaakt door de ontwikkelaar.

Video’s bewerken in Prisma

Prima is een applicatie waarmee je je foto’s in kunstwerken verandert. Dat is goed zichtbaar op de screenshots hierboven. Hoewel er genoeg apps zijn die van je foto’s kunstwerken maken, lijkt het er in dit geval toch echt op alsof echte mensen eraan hebben zitten werken, dankzij een stel slimme algoritmes. De app is een groot succes op zowel Android als iOS, waar al miljoen foto’s zijn getransformeerd tot digitale schilderijen. Nu hebben de makers van de app laten weten dat er een nieuwe feature zal worden geïntroduceerd.

Wanneer is nog niet helemaal duidelijk, maar over enkele weken zal er een update verschijnen met de tools voor het bewerken van video’s. Zo kun je dus je video’s van dezelfde behandeling voorzien als je foto’s. De ontwikkelaar van de app geeft aan dat daarvoor de infrastructuur van de app moet worden aangepast, en dat kost natuurlijk even tijd. Video’s zijn natuurlijk een stuk zwaarder dan één bewegend beeld. Prisma is nu gratis te downloaden op zowel Android als iOS en werkt op zowel smartphones, als phablets en tablets.

  • Prima
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.