Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pushbullet geeft 500 ‘pushes’ per maand aan gratis account

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2016, 9:08 CategorieAndroid

Pushbullet heeft aangekondigd dat de voorwaarden van een gratis account zullen veranderen: er zijn per maand 500 pushes beschikbaar. Eerder had de developer het plan om zware diensten in z’n geheel te blokkeren, maar dat plan wordt nu niet doorgevoerd.

Regels voor gratis account Pushbullet veranderen

Onlangs stuurde Pushbullet een mail naar zijn gratis gebruikers dat de diensten die te zwaar zouden zijn voor de Pushbullet-api zouden worden geblokkeerd. Vandaag maakt de dienst echter bekend die plannen niet door te willen voeren – na feedback vanuit de community – en in plaats daarvan wordt het aantal ‘pushes’ voor gratis accounts beperkt tot een aantal van vijfhonderd. Vanaf 1 augustus – dat is aanstaande maandag al – zullen de mensen met een gratis account dus beperkt worden tot vijfhonderd pushes.

Wat belangrijk is om te weten, is dat het hier niet om alle pushes gaat. Deze maatregel heeft alleen effect op custom applicaties en diensten die gebruikmaken van de publieke api van Pushbullet. De beperking zal geen effect hebben op Channels, IFTTT, handmatige pushes, et cetera. Dit idee zal er enkel voor zorgen dat de servers van de dienst iets meer ruimte krijgen en zal dus niet heel veel mensen beperken in hun doen en laten. Sterker nog: het gros houdt een stabielere dienst over. Binnenkort ontvangen gebruikers hierover een e-mail.

  • Pushbullet
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.