Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Razer heeft een mechanisch keyboard voor iPad Pro gemaakt

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2016, 9:45 CategorieAccessoires

 

Razer, een fabrikant die bekendstaat om zijn accessoires voor computers, heeft een mechanisch keyboard uitgebracht die je kunt gebruiken met de iPad Pro. Het toetsenbord wordt niet via de Smart Connector, maar via bluetooth aangesloten.

Dit is het toetsenbord van Razer voor de iPad Pro

Razer is een fabrikant die bekendstaat om zijn accessoires voor computers. Het bedrijf maakt ook andere accessoires, zoals een mechanisch toetsenbord voor de eerste iPad Pro. De volledige naam van het toetsenbord is Mechanical Keyboard Case for the Apple iPad Pro. Zoals wel vaker met de producten van deze fabrikant, valt op dat het product volledig zwart is. Aan de achterkant van je iPad Pro zit een mechanische kickstand die het beeldscherm omhoog houdt. Ook kun je dit toetsenbord als een beschermhoes gebruiken.

razer-keyboard-ipad-pro-1

Je sluit het toetsenbord aan met bluetooth en niet via de Smart Connector van Apple. De accu van de accessoire moet tien uur meegaan wanneer je de backlight op volle helderheid zet en zeshonderd uur wanneer je die volledig uitschakelt. Razer maakt tevens bekend dat het nu meteen mogelijk is het keyboard aan te schaffen in Europa, waar ze over de toonbank gaan voor 189,99 euro. Daarnaast is bekendgemaakt dat de fabrikant binnenkort nog meer mechanische toetsenborden wil uitbrengen voor apparaten die ermee kunnen werken.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.