Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Razer wil een chat-app voor Pokémon GO lanceren

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2016, 12:25 CategorieAndroid

Razer, bekend van zijn accessoires voor gamers, heeft aangekondigd een chatapplicatie voor Pokémon GO te willen lanceren. Als alles goed gaat, dan wordt de app later deze maand gelanceerd; de verwachting is op 25 juli.

Razer wil een chat-app voor Pokémon GO lanceren

Razer is een bedrijf dat bekendstaat om zijn gaminghardware, voor allerlei platformen. Nu wil het bedrijf ook een chatapplicatie gaan uitbrengen voor de populaire augmented reality-game Pokémon GO. Er is al een webversie van live en de verwachting is dat je na het weekend ook een app voor zowel Android als iOS kunt downloaden (mocht alles volgens plan verlopen). De app gebruikt je locatie om te bepalen of er PokéTrainers in de buurt zijn. Dat kan straks op in totaal drie verschillende standen: vijf, honderd en duizend kilometer.

Uiteraard heb je er het meeste aan wanneer RazerGo, zoals de app heet, op vijf kilometer staat, zodat je ook echt met andere mensen in contact kunt komen. Dat kan middels de publieke chat, met de optie alleen met je eigen teamleden te chatten en de optie om met elkaar een privégesprek aan te gaan. Ook wordt er nog aan de feature ‘Beacons’ gewerkt. Daarmee kunnen spelers een beacon achterlaten die toegang geeft tot een tijdelijk chat bij hen in de buurt. Eerder ging een dergelijke app al bijna ten onder aan zijn eigen succes.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.