Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy J Max nu officieel gepresenteerd met 7-inch scherm

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2016, 11:10 CategorieAndroid

Nog maar net kwamen er berichten naar buiten over de Samsung Galaxy J Max, een 7-inch phablet, en nu is deze reuzentelefoon al officieel gepresenteerd. In India. De midrange phablet gaat daar omgerekend 180 euro kosten.

Bluetooth headset

Samsung zoekt met deze phablet letterlijk de grens op tussen phablets en tablets. Omdat het toch wat lastig is om met zo’n grote phablet aan je oor te bellen, levert Samsung er wel een bluetooth headsetje bij. Zo kun je telefoneren zonder dat de phablet zelf te voorschijn hoeft te komen.

Midrange specs

De Galaxy J Max is dus net zo groot als de kleinste tablets. De smartphone heeft verder midrange specificaties, aan de onderkant van dat segment. Het 7-inch scherm heeft een WXGA-resolutie van 1280 x 800 pixels. De phablet heeft een 4000 mAh batterij die volgens Samsung negen uur onafgebroken werking garandeert. De telefoon loopt op een quadcore processor die op 1,5Ghz is geklokt. Android 5.1 Lollipop is het besturingssysteem. Achter is een 8-megapixelcamera ingebouwd, aan de voorkant zit een 2-megapixelcamera. Aan de achterkant vinden we een led-flitser.

Twee simkaarten, 4G en 8GB opslaggeheugen

De phablet kan omgaan met 4G en er kunnen twee (nano)simkaarten in. De processor wordt ondersteund door 1,5GB ram, er is 8GB intern geheugen. Dat is weinig, maar het kan worden uitgebreid met een micro sd-kaart tot maximaal 200GB. Voorts zit er nog een 3,5 mm oortelefoonaansluiting in, GPS en een FM-radio.

Nederland

De Galaxy J Max is in India momenteel in zwart en goud te krijgen. Het is onbekend of Samsung deze phablet ook in Nederland zal uitbrengen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.