Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 7 komt in drie kleuren naar de winkels

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2016, 23:28 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note 7 komt in drie kleuren naar de winkels: zwart, zilver en vaalblauw. Of zoals Samsung het noemt: Black Onyx, Silver Titanium, en Blue Coral. Renders van de Note 7 in deze jasjes zijn gelekt door twitterreporter Evan Blass (@evleaks).

Phablet

De Galaxy Note 7 wordt het eerstvolgende vlaggenschip van Samsung. De phablet krijgt een gebogen scherm, net als de Edge-modellen, en hij zou op 2 augustus worden onthuld. Het scherm is 5,8 inch groot. Het is een super amoledscherm. De phablet krijgt 6GB ram en 64GB opslaggeheugen dat uitbreidbaar is.

Waterdicht

Aan de achterkant zit een 12-megapixelcamera, aan de voorkant schiet je selfies in een resolutie van 5 megapixel. De telefoon wordt waterdicht volgens het IP68-protocol. Hij kan ook tegen stof.

Samsung Galaxy Note 7 a

Irisscanner

Op de voorkant van de phablet is aan de linkerzijde de irisscanner te zien. Het wordt de bedoeling dat je deze telefoon van zijn ‘slotje’  kunt halen door hem even naar je oog te laten kijken; de iris van een oog is net zo uniek als een vingerafdruk. Overigens blijft een vingerafdrukscanner ook nog van de partij in dit toestel.

Verkoop start direct na presentatie

Eerder werd bekend dat Samsung met de Note 7 direct succes wil boeken op de markt. Er liggen naar verluidt tijdens de presentatie al vijf miljoen exemplaren klaar in de winkels, zodat de verkoop direct kan beginnen. Of dat ook in Nederland direct het geval zal zijn is niet bekend; wel dat het toestel hier zeer waarschijnlijk zal worden uitgebracht, in tegenstelling tot de Note 5. Die heeft Samsung hier nooit op de markt gebracht omdat het bedrijf ervan overtuigd was dat de S-Pen in de Note zelden of nooit wordt gebruikt. In plaats hiervan is toen de Galaxy S6 Edge + in de winkels gelegd.

 

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.