Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 7 wordt op 2 augustus aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2016, 9:31 CategorieAndroid

Samsung heeft de eerste uitnodigen verstuurd voor een evenement op 2 augustus, waar de Samsung Galaxy Note 7 ongetwijfeld zal worden aangekondigd. De naam van de phablet is inmiddels ook bevestigd door de fabrikant: het wordt dus de 7 in plaats van de 6.

Samsung Galaxy Note 7 op 2 augustus

Samsung heeft laten weten dat er op 2 augustus een evenement plaatsvindt in New York, waar de populaire smartphonemaker officieel de Samsung Galaxy Note 7 uit de doeken zal doen. Daarnaast heeft de fabrikant ook de naam bevestigd van het apparaat, op zijn eigen blog. Het wordt dus de Note 7 en niet de Note 6, ook al had dat wel logischer geweest aangezien de vorige Note het cijfer 5 meekreeg. Samsung heeft uitgelegd dat voor de 7 is gekozen, om de serie gelijk te trekken met de Samsung Galaxy S7-reeks, die andere vlaggenschepen.

Over de Samsung Galaxy Note 7 wordt gezegd dat de phablet wordt voorzien van een 5,8″ super amoled-scherm, met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 823-processor (quadcore-cpu, Adreno 530-gpu), samen met 6GB aan werkgeheugen. Ook zou er een camera van twaalf megapixel aanwezig zijn, evenals een irisscanner voor de authentificatie. Overigens wordt de stylus ook enorm belangrijk voor het apparaat, omdat die ‘mensen meer laat doen’, aldus Samsung.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Reacties

  1. Note 7
    13 juli, 2016 om 9:49

    Ik zou echt teleur gesteld zijn als het vlaggenschip geen 4k scherm heeft!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.