Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung geeft Gear VR gratis weg bij aanschaf S7 Edge

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2016, 13:53 CategorieAndroid

Samsung is een nieuwe actie gestart waardoor nieuwe gebruikers van een Samsung Galaxy S7 Edge of een Samsung Galaxy S7 een Gear VR-bril cadeau krijgen. Mocht je tussen 4 juli en 21 augustus een van de twee genoemde toestellen nieuw aanschaffen, dan krijg je een Virtual Reality-bril cadeau. Normaal gesproken gaat de bril voor een bedrag van 99,99 euro over de toonbank.

Samsung geeft Gear VR gratis weg

Nadat Samsung eerder met de Galaxy S7 Edge en de Galaxy S7 al een actie deed waarbij je vijftig procent korting kreeg op een Gear VR, kun je hem nu zelfs helemaal gratis krijgen. Wie tussen 4 juli 2016 en 21 augustus 2016 een van de twee nieuwste Samsung Galaxy-smartphones aanschaft, kan via de officiële website van Samsung een registratieformulier invullen. Je krijgt van Samsung tot 4 september de tijd om alle benodigde informatie in te sturen.

Mocht je niet bereid zijn om in één keer 650 of 750 euro uit te geven aan de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge, dan kun je er ook voor kiezen om een nieuw telefoonabonnement af te sluiten en voor een van de twee smartphones kiezen als cadeau. Ook in dat geval kun je namelijk profiteren van de actie van Samsung. De razendpopulaire smartphone moet wel tussen 4 juli en 21 augustus in Nederland zijn aangeschaft om mee te kunnen doen aan de actie. Samsung verwacht de Gear VR binnen zes weken na het ontvangen van de aanvraag te versturen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.