Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung test Samsung Galaxy Note 7 met een 6″-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2016, 9:42 CategorieAndroid

Als we de geruchtenmolen mogen geloven dan krijgt de Samsung Galaxy Note 7 een scherm van 5,7- of 5,8-inch – of wordt het toch een 6″-scherm? Er is namelijk een Samsung-smartphone opgedoken met een 6″-scherm, die momenteel wordt getest in India.

Hoe groot wordt het scherm van de Samsung Galaxy Note 7?

Tot op heden komt vaak in het nieuws – vanuit de geruchtenmolen – dat het scherm van de Samsung Galaxy Note 7 5,7- of 5,8-inch groot wordt. Maar nu is er een Samsung-smartphone opgedoken met een scherm van maar liefst 6-inch, die de fabrikant momenteel in India aan het testen is. Wellicht gaat het hier om een scherm met twee gebogen randen, maar dat is op moment van schrijven niet met zekerheid te stellen. Het toestel in kwestie heeft het modelnummer SM-N930R4; het modelnummer voor de Note 7 is naar verluidt SM-N930.

Daardoor zijn de geruchten behoorlijk hardnekkig geworden en lijkt het er dus op dat er op dit moment nog een versie van de Samsung Galaxy Note 7 in omloop is – in elk geval in een testfase. Helaas is er verder op dit moment weinig bewijs dat Samsung zou werken aan een 6″-phablet, maar het zou geen vreemde ontwikkeling zijn. Phablets met grotere schermen komen steeds vaker voor; onlangs werd bijvoorbeeld nog de Xiaomi Mi Max aangekondigd: een phablet met een 6,44″-scherm. Samsung heeft niet gereageerd op de geruchten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.