Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan phablet van 7 inch’

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2016, 16:33 CategorieAndroid

De kans is aanwezig dat Samsung momenteel werkt aan het ontwikkelen van een phablet met een 7 inch scherm. Evan Blass, die erom bekend staat om regelmatig foto’s uit te lekken van toekomstige smartphones en wearables, heeft een foto gelekt van de smartphone waar Samsung aan zou werken. Uitleg geeft hij daar helaas niet bij.

Samsung werkt aan phablet van 7 inch

Op de foto is te zien dat het gaat om een Samsung Galaxy J Max. Waar we met de Samsung Galaxy S7 Edge inmiddels al gewend zijn aan een 5,5 inch scherm, gaat deze phablet nog een stap verder. Onder andere SamMobile weet daarbij te melden dat het om een telefoon gaat met een 7 inch beeldscherm. Verder schijnt het apparaat de mogelijkheid van een dual-SIM te krijgen.

Meer informatie over de nieuwe smartphone waar het Zuid-Koreaanse bedrijf aan zou werken, is nog niet bekendgemaakt. Ook Blass bracht geen extra informatie naar buiten. Het is dus duidelijk dat we de geruchten op dit moment nog even met een korreltje zout moeten nemen. Ongetwijfeld zullen we in de komende weken meer te weten gaan komen over dit project en ook dan houden wij jullie uiteraard op de hoogte.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.