Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia XA Ultra vanaf nu te bestellen

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2016, 13:00 CategorieAndroid

Sony bracht in mei naar buiten dat er een nieuwe smartphone op de markt zou komen. Het ging om de Xperia XA Ultra en vanaf nu is de phablet te bestellen in Nederland. Het apparaat met een 6-inch scherm en een beeldschermresolutie van 1920 x 1080 pixels is te koop voor een bedrag vanaf 399 euro.

Sony Xperia XA Ultra vanaf nu te bestellen

Sony heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van Android 6.0 Marshmallow op de smartphone. Onder de motorkap beschikt het apparaat over een MediaTek MT6755 octacore-processor met een kloksnelheid van maximaal 2,3GHz. Het werkgeheugen waar de smartphone het mee moet doen, is 3GB. De interne opslagruimte bedraagt 16GB en dat is met een microSD-kaart uit te breiden tot 200GB.

De phablet, die ook de beschikking heeft over NFC, heeft twee camera’s meegekregen. De camera aan de achterzijde is er een met 21.5 Megapixel, terwijl de camera aan de voorkant er een met 16 Megapixel is. Voor de selfie-camera is ook een flitser aanwezig. Met de Quick Charger UCH-12 kan de smartphone overigens razendsnel opgeladen worden, zodat je voortaan nooit meer de deur uit stapt met een lege accu. De Xperia XA Ultra is te koop in drie verschillende kleuren: wit, zwart en goud. De adviesprijs van het nog geen 190 gram wegende toestel bedraagt 399 euro.

  • Delen:
Sony Xperia XA Ultra
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.