Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specs van Motorola Moto Z te zien op benchmark AnTuTu

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2016, 15:09 CategorieAndroid

De specificaties van de onaangekondigde Motorola Moto Z Play zijn al te zien op de benchmark AnTuTu. Motorola heeft niet gereageerd op het lek. Uit de specs valt op te maken dat we niet per se met een budgettoestel te maken zullen krijgen.

Dit zijn de specs van de Motorola Moto Z Play

Wanneer Motorola dan eindelijk de Motorola Moto Z Play aankondigt, dan zullen er nog maar weinig verrassingen voorbijkomen. Nadat het toestel gisteren nog in het nieuws kwam en was te zien op een importlijst voor India, zien we vandaag alweer de specificaties voorbijkomen van de phablet. De Z Play (met het modelnummer XT1635-03) krijgt naar verluidt een scherm van 5,5-inch en een schermresolutie van 1080 bij 1920 pixels. Dat gaat dus om en full hd-scherm. De specs zijn gelekt op de benchmark genaamd AnTuTu.

Onder de motorkap zit een Snapdragon 625-processor, met een octacore-cpu en de Adreno 506-gpu. Als we de benchmark mogen geloven, dan verschijnen er twee versies op de markt: eentje met de combinatie 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte en de combinatie 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Op de achterkant zit een camera van zestien megapixel, terwijl er op de voorkant een camera zit van vijf megapixel. Hoewel Android 6.0 wordt meegeleverd, zal de update naar Android 7.0 niet lang op zich wachten.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.