Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Square Enix brengt Final Fantasy VII ook naar Android

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2016, 8:24 CategorieAndroid

Het spel Final Fantasy VII is nu ook verkrijgbaar voor Android, nadat de populaire rpg al eerder opnieuw werd uitgebracht voor iPhone en iPad. Deze Final Fantasy-titel wordt gezien als een belangrijke rpg binnen het genre, eentje die enkele standaarden heeft neergezet in de jaren negentig.

Download nu Final Fantasy VII

Nadat iOS-eigenaars al eerder konden genieten van het opnieuw uitgebracht Final Fantasy VII, zijn nu ook de Android-eigenaars aan de beurt. Deze belangrijke rpg uit de jaren negentig is speelbaar op een groot aantal Android-apparaten en kost eenmalig 15,99 euro. Voor een mobile game is dat behoorlijk prijzig, maar bedenk wel dat je hier tientallen uren mee zoet kunt zijn (vroeger werd het spel uitgebracht op meerdere PlayStation-discs). Hier bekijk je een lijst met apparaten die de game in elk geval ondersteunen, gemaakt door de uitgever.

Het spel is niet alleen een succes onder critici en fans, maar ook qua verkopen (in Japan alleen al werd de game 2,3 miljoen keer verkocht in de eerste drie dagen). Daarom wordt Final Fantasy VII ook wel eens genoemd als ‘het spel dat de PlayStation verkocht’; bovendien biedt het nieuwe rpg-spellers een mooie instapdrempel. FFVII wordt geprezen om alles dat de game heeft: de pre-renderd achtergronden, het verhaal dat wordt omschreven als een interactieve film en de laagdrempelige gameplay waar je goed mee kunt experimenteren.

  • Final Fantasy VII
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.