Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stations op SoundCloud nu ook te vinden op artiestenpagina

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2016, 19:56 CategorieAndroid

SoundCloud heeft op dinsdagavond Nederlandse tijd zijn apps voorzien van een update. Nu is het mogelijk Stations te starten vanaf een artiestenpagina. In dit geval luister je dan naar muziek die verwant is aan de artiest in kwestie, en niet alleen een specifiek nummer.

Stations nu uitgebreider op SoundCloud

SoundCloud heeft een update uitgebracht voor zijn Android- en iOS-applicaties. Het is een update die te maken heeft met de feature Stations. Eerder dit jaar werd de functie nog geïntroduceerd als een middel om nieuwe muziek te ontdekken op basis van een specifiek nummer, maar nu kun je dus ook nieuwe muziek ontdekken op basis van een specifieke artiest. Dat doe je door naar de artiestenpagina te gaan. Daar kun je de feature Stations starten. De muziek die je beluistert wordt ook opgeslagen, zodat je de nummers later kunt terugvinden.

SoundCloud claimt dat gebruikers en muziekliefhebbers op deze manier een eindeloos stroom aan nieuwe muziek kunnen ontdekken. En die claim kan nog wel eens waar zijn, omdat de dienst de meest artiesten heeft zonder platenlabel – artiesten die af en toe zelfstandig een nummer online gooien. Gebruikers kunnen zo vaak als ze willen een nummer skippen en iedere keer wanneer er een nieuwe Stations wordt opgestart, zal het aanbod net even anders zijn. Je vindt de apps in Google Play voor Android en de App Store voor iOS.

  • SoundCloud
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.