Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Suicide Squad: Special Ops nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 9:31 CategorieAndroid

Warner Bros. Interactive heeft de game Suicide Squad: Special Ops uitgebracht voor Android en iOS, weken voordat de film in de bioscoop draait. Special Ops is een first-person shooter met kleurrijke graphics, een goede besturing en hordes met vijanden die je mag verslaan.

Download Suicide Squad: Special Ops

Het is geen geheim dat liefhebbers van comics op hun wenken worden bediend met al die films en games die verschijnen met hun favoriete superhelden in de hoofdrol. Eén van de films waar dit jaar nog naar wordt uitgekeken is (naast Doctor Strange van Marvel) Suicide Squad van DC. Op basis van die film is alvast een game uitgebracht. Het is een first-person shooter met kleurrijke graphics, die je hordes aan vijanden laat kapotmaken terwijl je gebruikmaakt van allerlei vaardigheden. Je kunt spelen met Deadshot, Harley Quinn of El Diablo.

In de game krijg jij dezelfde taak als de antihelden in de film en comics: jij bent verwerpelijk en problemen oplossen wat je nog wel eens het leven kan gaan kosten. Een interessant concept met veel ruimte voor komische, maar ook serieuze situaties. En dat laat de game je ook merken: wanneer het scherm volstroomt met vijanden, heb je het idee dat het nog wel eens behoorlijk mis kan gaan… Je kunt het spel vanaf nu downloaden voor zowel Android als iOS. Suicide Squad: Special Ops is gratis, maar bevat wel enkele in-app-aankopen.

  • Suicide Squad: Special Ops
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.