TENAA toont foto’s en info van Huawei Maimang 5

07 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
Huawei Maimang 5

TENAA heeft foto's en informatie naar buiten gebracht over de Huawei Maimang 5. Het gaat om een 5,5 inch-smartphone.

Bij TENAA, de Chinese communicatiewaakhond, zijn foto’s en informatie opgedoken die betrekking hebben tot de Huawei Maimang 5. Het zou gaan om een kleiner toestel dan de Huawei Mate 8. De opgedoken smartphone werd tot op heden nog niet aangekondigd door het bedrijf uit China. Toch weten we nu het een en ander door TENAA, bijvoorbeeld dat het beeldscherm van de nieuwe phablet er een van 5,5 inch wordt.

Specificaties van de Huawei Maimang 5

De nieuwe smartphone, die Maimang 5 wordt genoemd, krijgt de beschikking over een Qualcomm Snapdragon 652-processor. Wat we verder weten, is dat er meerdere varianten op de markt komen van de phablet. Zo komt er een apparaat met 3GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte, eentje met 3GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen en een met 4GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen. Alle varianten beschikken in ieder geval over een Full HD-beeldscherm met een beeldschermresolutie van 1920 x 1080 pixels.

Wat betreft accu is gekozen voor een 3.270 mAh-variant en er zitten twee camera’s op de smartphone. Eentje van 16 Megapixel en één van 8 Megapixel. Het apparaat draait op Android 6.0 Marshmallow en komt beschikbaar in de kleuren roze, goud en zilver. Het apparaat wordt op 14 juli gepresenteerd in China. Of de phablet ook naar Nederland komt, is nog afwachten.

Reacties (0)