Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter heeft een avondmodus op Android

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2016, 9:20 CategorieAndroid

De Twitter-app op Android is (eindelijk) voorzien van een avondmodus, zo maakt het sociale netwerk zelf bekend, die de witte kleur inwisselt voor een donkerblauwe kleur. Deze kleur is zachter voor het oog in de avond.

Twitter krijgt z’n avondmodus

Twitter heeft wellicht eindelijk een onderdeel gevonden van het sociale netwerk waar gebruikers wederom enthousiast over kunnen zijn: de avondmodus voor de Android-applicatie. Wanneer de avondmodus wordt geactiveerd, dan zal de witte kleur worden ingewisseld voor een donkerblauwe variant, wat zachter voor het oog is in de avond. Het ziet er in elk geval goed uit en we weten zeker dat mensen hier gebruik van zullen maken, omdat een avondmodus binnen een applicatie nou eenmaal wordt gewaardeerd.

Op moment van schrijven dien je de avondmodus nog wel elke dag handmatig te activeren. Dat doe je door het menu vanaf de linkerkant in beeld te brengen en de toggle aan te zetten naast het kopje ‘avondmodus’. Helaas gebeurt dit nog niet automatisch (iets wat Twitter-app Flamingo bijvoorbeeld wel ondersteunt). Ook is op dit moment nog niet bekend of de avondmodus ook naar iOS toe komt, maar de verwachting is van wel. Nu Apple zelf stappen heeft gezet voor rustigere ogen in de avond, kan het netwerk niet achterblijven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.