Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter ondersteunt vanaf nu 72 nieuwe emoji

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2016, 9:16 CategorieAndroid

Twitter heeft bekendgemaakt 72 nieuwe emoji te gaan ondersteunen. Dit zijn de emoji die onlangs zijn goedgekeurd door de organisatie achter de plaatjes. Je kunt de emoji nu gebruiken op het sociale netwerk.

72 nieuwe emoji voor Twitter

Onlangs zijn er 72 nieuwe emoji gelanceerd door de Unicode Consortium en dat betekent dat andere bedrijven langzaamaan kunnen werken aan de implementatie van die grappige, kleine plaatjes. Twitter heeft nu bekendgemaakt de nieuwe set emoji te ondersteunen met zijn eigen variant, die vanaf nu kunt gebruiken op het sociale netwerk. Dat betekent dat je dus binnen je tweets kunt gebruikmaken van de populaire avocado, de selfie en de facepalm, maar ook de angstaanjagende clown, de zwangere vrouw en de mannelijke danser.

Eerder werden al deze emoji al geïntroduceerd. Er zijn 22 nieuwe plaatjes voor de ‘smileys en mensen’-categorie. Daar vallen onder andere het gezichtje van misselijkheid en de clown onder, evenals de zwangere vrouw en een dansende man. En ja, ook die selfie-variant. Binnen de categorie dieren kunnen we dertien nieuwe aanwinsten verwachten, terwijl onder natuur eentje zal worden toegevoegd. Ook zijn er achttien nieuwe emoji voor ‘eten en drinken’, twaalf voor ‘activiteiten’ en twee voor objecten toegevoegd door Unicode Consortium.

Twitter heeft wel enkele emoji aangepast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.