Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Updates voor Pokémon GO op Android en iOS beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2016, 10:05 CategorieAndroid

Het is nu mogelijk een update voor de Android- en iOS-versie van Pokemon GO te downloaden, die allebei hun eigen dingen met zich meebrengen. Zo kunnen iOS-bezitters wederom inloggen met hun Pokémon Trainer-account, nadat dat gisteren ineens niet meer kon.

Download nu de update voor Pokemon GO

Er zijn nieuwe versies voor de apps van Pokemon GO beschikbaar. Mocht je in het bezit zijn van een iOS-apparaat, dan mag je een update verwachten die de problemen rondom het inloggen met je Pokémon Trainer-account oplossen. Gisteren verscheen er ook al een update voor de app, die het inloggen helaas kapotmaakte. Daarnaast is er ook een nieuwe versie voor de Android-applicatie beschikbaar. Die nieuwe versie kun je nu downloaden vanaf APK Mirror en brengt een aantal nieuwe aspecten met zich mee voor de applicatie.

Niet alleen voegt deze nieuwe versie ondersteuning voor Android N en Intel x86-hardware toe, ook zal de locatiegeschiedens (de plek waar je een Pokémon vangt) voortaan veel minder gedetailleerd zijn. Waarom Niantic en Nintendo hiervoor gekozen hebben, is niet bekend. Mogelijk heeft het te maken met privacyzorgen – deel je de gegevens van je gevangen Pokémon, dan weten anderen ook waar je bent. Ook kan het zijn dat de ontwikkelaar probeert te voorkomen dat iedereen straks weet waar je die zeldzame Pikachu kunt vangen…

  • Delen:

Reacties

  1. S. Hoving
    31 juli, 2016 om 11:20

    Me iphone heeft hem auto geupdate naar 0.31 … na het starten van de app is me hele account verdwenen? en moet ik weer helemaal opnieuw beginnen?? wat is dit voor update :S

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.