Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vido W10 Elite een van de eerste tablets met Intel Atom Z8700-processor

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2016, 17:55 CategorieWindows

Er bestaan al een heleboel Chinese tablets met een Intel Atom Z8300-processor. De Vido W10 Elite is een van de eerste die met een snellere Intel Atom Z8700-CPU is uitgerust. De tablet kost pakweg 350 euro.

Surface 3-kloon

De tablet lijkt qua uiterlijk, maar ook qua hardwarespecificaties nogal op een Microsoft Surface 3. Het apparaat heeft een 10,1-inch scherm met een resolutie van 1920×1200 pixels. De Intel Atom X7 Z8700 drijft deze tablet dus aan, geholpen door 4GB ram. Bijzonder aan deze 64-bits processor is dat hij geklokt kan worden tussen  1,6 GHz, tot 2,4 GHz.

Styluspen

De tablet ondersteunt bediening met een styluspen. De verbinding met stroom of een pc gaat via een usb type-c poort. Er kunnen externe apparaten aan worden aangesloten via een volledige usb 3.0-poort. Windows 10 is het besturingssysteem.

128GB

Er zit 128 GB intern geheugen in deze tablet. Dat kan via een micro sd-kaart met nog eens 64 GB worden uitgebreid. Met een hdmi-uitgang kan het beeld worden overgebracht naar een groter scherm.

Camera’s

Opvallend is dat niet alleen de processor, maar ook de camera’s een kleine update hebben ondergaan ten opzichte van de vorige generatie van dit soort tablets. De 2-megapixelcamera aan de achterkant is nu een 5-megapixelcamera geworden, en de 0,3 megapixel aan de voorkant is nu 2 megapixel geworden.

Een toetsenbord en een pen kunnen los bij worden gekocht. De tablet kost momenteel 346 euro bij deze webwinkel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.