Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vysor nu verkrijgbaar in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2016, 14:27 CategorieAndroid

De app Vysor voor Android is nu te vinden in Google Play. De app is het mogelijk het scherm van je Android te spiegelen op het scherm van je pc. Daarvoor moet je wel de ontwikkelaarsmodus activeren op je Android-tablet of -smartphone, maar dat is zo gebeurd.

Met Vysor bestuur je je Android op je pc

Met Vysor op Android kun je je Android-smartphone of -tablet koppelen aan je pc en het apparaat aansturen met de hardware van je computer (check de onderstaande video om het in werking te zien). Eerder kwam de app al uit in bèta, maar nu kun je hem gewoon in Google Play vinden. Dat vereenvoudigt het installatieproces, want het vorige kon nét even te technisch zijn. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd, dien je nog wel de ontwikkelaarsmodus te activeren door zeven keer op de build number te tappen.

De build number vind je onder Instellingen > Over de telefoon / tablet. Heb je dat gedaan, dan kun je USB Debugging activeren in de opties voor ontwikkelaars. Ondertussen kun je de Chrome-app voor Vysor downloaden uit de Chrome Web Store. Heb je dat gedaan, dan open je de extensie, druk je op ‘find devices’ en daarna druk je op ‘OK’ op het scherm van je Android. En dat is het: als het goed is, zie je nu het scherm van je Android op je pc, waarna je direct kunt beginnen met klikken, gamen, surfen en natuurlijk Google Play bezoeken.

De app is gratis te downloaden, maar er is ook een Pro-versie die toegang geeft tot features als high quality mirroring, draadloze en fullscreen modi en ondersteuning voor slepen en laten vallen. Vergeet de app vanuit de Chrome Web Store ook niet te downloaden.

  • Vysor: Android control on PC
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.