Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp Bèta introduceert voicemails

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2016, 10:53 CategorieAndroid

De bèta van WhatsApp, waar je je binnen Google Play voor kunt aanmelden, is voorzien van een nieuwe feature die handig is voor het bellen: voicemails. Wanneer je iemand dus niet te pakken krijgt tijdens het bellen, kun je nu direct een bericht achterlaten.

Voicemails achter laten met WhatsApp Bèta op Android

De bèta-versie van WhatsApp is deze week voorzien van een handige update. Wanneer je nu iemand belt en je krijgt hem niet pakken (omdat er niet wordt opgenomen of omdat diegene je wegdrukt), dan is het mogelijk een voicemail achter te laten. Je hoeft dus niet langer terug te keren naar het chatscherm om een berichtje achter te laten (met de reden dat je hebt gebeld), maar kan dat dus meteen doen nadat je diegene dus niet te pakken hebt gekregen. De optie wordt meteen gepresenteerd wanneer je het belletje beëindigt.

Ondanks het feit dat WhatsApp de laatste maanden behoorlijk wat nieuwe features heeft toegevoegd, missen er nog een aantal. Eén van de meest gewilde functies is het kunnen versturen van bewegende plaatjes (ook wel gifjes genoemd). Dit is al mogelijk in chatapplicaties zoals Telegram en Slack, maar de WhatsApp-berichtendienst wil er dus nog niet aan geloven. Het is momenteel nog niet bekend wanneer de voicemailfunctie uit de bèta wordt gehaald en wordt geïntroduceerd voor iedereen. Als het goed is, hoeft het nu niet lang meer te duren.

Hier lees je hoe je je kunt aanmelden voor de bèta.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.