Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp brengt grotere emoji en meer naar iOS-versie

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2016, 13:16 CategorieApplicaties

WhatsApp Messenger heeft op iOS een update gekregen die een aantal nieuwe features introduceert. Eén van die features zijn grotere emoji. Die verschijnen in beeld wanneer je alleen een emoji, zonder tekst, naar iemand verstuurt.

Download de nieuwe versie van WhatsApp

De ontwikkelaars van WhatsApp Messenger hebben vandaag een update uitgebracht voor de gigantisch populaire berichtendienst. De update in kwestie is bedoeld voor de iOS-versie van de app, die daardoor toegang krijgt tot enkele nieuwe features. Wanneer je nu een video maakt via de app, dus niet eerst via de camera-app, dan ben je in staat in te zoomen en uit te zoomen door met je vinger naar voren en naar achteren te vegen op het scherm. Daardoor heb je dus die camera-app in elk geval hiervoor niet meer nodig.

Daarnaast is er ook iets veranderd op het gebied van de interface. Er is namelijk een knopje bijgekomen waarmee je een aantal zaken kunt initiëren. Zo kun je chats nu gemakkelijker archiveren, verwijderen of markeren als gelezen in één keer. Daarnaast is het zo dat chats sneller geladen worden en je in één keer door kunt scrollen, zonder dat je te maken krijgt met een grens, die je handmatig moest opschorten. Als laatste update zijn er grotere emoji beschikbaar. Die verschijnen in beeld wanneer je alleen een emoji, zonder tekst, verstuurt.

  • WhatsApp Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.