Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Xiaomi gaat Redmi Note 4 aankondigen op 27 juli’

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 17:05 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Xiaomi zou op 27 augustus in elk geval de Redmi Note 4 gaan aankondigen, als we de nieuwe geruchten mogen geloven. Daarnaast zijn er al enkele specs van het apparaat naar buiten gebracht. Xiaomi heeft nog niets bevestigd of ontkracht.

‘Xiaomi gaat Redmi Note 4 aankondigen op 27 juli’

Op 27 juli zal de Chinese fabrikant van mobiele apparaten en populaire fitnesstrackers onder andere een nieuwe phablet gaan aankondigen, als we de geruchtenmolen mogen geloven. Het zou hier moeten gaan om de Xaomi Redmi Note 4, als opvolger van de Redmi Note 3. Er is zelfs als een gedeelte van de verpakking van de aankomende phablet gelekt, waardoor het gerucht in elk geval wat meer gewicht krijgt. Op die verpakking is het één en ander te lezen over de specificaties van het onaangekondigde apparaat van Xiaomi.

xiaomi-redmi-note-4

Als we dus de bovenstaande informatie mogen geloven, dan zal de Xiaomi Redmi Note 4 worden voorzien van een 5,5″-scherm, met onder de motorkap een MediaTek Helio X20 decacore processor. Daarnaast moet er 3GB aan werkgeheugen evenals 64GB aan interne opslagruimte aanwezig zijn. Ook wordt er melding gemaakt van een accu van 4100 mAh, en de camera’s van dertien en vijf megapixel. Ook is het woord Android terug te vinden op de foto, maar onduidelijk is nog welke versie we van het OS mogen gaan verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.