‘Xiaomi Mi Note 2 op 25 juli gelanceerd’

07 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
xiaomi-mi-note-2-render

Het ziet ernaar uit dat we nog deze maand de Xiaomi Mi Note 2 kunnen verwachten. Het gerucht doet de ronde dat de smartphone op 25 juli wordt gelanceerd.

In de afgelopen periode konden we al meerdere keren nieuws naar buiten brengen over de Xiaomi Mi Note 2. Zo lekten de specificaties en prijzen al uit en nu lijkt zelfs de lanceringsdatum uitgelekt te zijn. Android Headlines meldt op donderdag in ieder geval een datum.

‘Xi Mi Note 2 op 25 juli gelanceerd’

Het eerdergenoemde medium stuitte op een gerucht dat afkomstig is uit China. Daar werd gemeld dat we de lancering van de Xiaomi Mi Note 2 op 25 juli kunnen verwachten. Nu blijkt overigens dat de lanceringsdatum ook uit een eerdere teaser gehaald kon worden. Zo verscheen deze week al een plaatje online met de tekst: ‘2>5’.

Het eerdergenoemde medium vermoedde daardoor dat de Mi Note 2 groter zou worden dan de Xiaomi Mi 5, die het moest doen met een 5,15 inch display. Het gerucht dat nu naar buiten is gekomen, doet vermoeden dat er wel meer bekend is geworden door de teaser. Zo is uitgevonden dat 2>5 ook kan staan voor 25 en dat 2+5 kan staan voor de zevende maand, juli. Of Xiaomi er echt zo diep over nagedacht heeft, is uiteraard afwachten. Ook de datum moeten we uiteraard nog met een korreltje zout nemen zolang het bedrijf achter de smartphone zelf nog niets naar buiten heeft gebracht.

Reacties (0)