Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Redmi Pro nu officieel aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2016, 10:58 CategorieAndroid

Xiaomi heeft vandaag officieel de Xiaomi Redmi Pro onthuld. Dit is een phablet met een 5,5″-scherm en een accu van 4050 mAh. De prijs van de phablet zal vanaf 225 dollar zijn. Over een Europese release is helaas nog niets bekend.

Dit is de Xiaomi Redmi Pro

Vandaag heeft Xiaomi in Beijing officieel de Xiaomi Redmi Pro onthuld. De phablet wordt geleverd met twee camera’s op de achterkant, waardoor je een mooiere diepte in de foto’s kunt realiseren. Er zijn twee sensoren aanwezig: eentje met dertien megapixel (waarmee je ook eenvoudige foto’s kunt maken) en eentje van vijf megapixel, waarmee je dus die extra diept kunt realiseren. De prijs voor het apparaat begint op 225 dollar (205 euro), dat in verschillende configuraties beschikbaar is. De consument kan kiezen uit het volgende:

  • Een decacore Helio X20- of X25-chipset
  • 3GB of 4GB aan werkgeheugen
  • 32GB, 64GB of 128GB aan opslaggeheugen
  • Verschillende kleuren

Alle toestellen worden echter voorzien van een 5,5″-scherm (amoled, 1080p-resolutie) en een vingerafdruklezer. Die lezer zit in de homeknop aan de voorkant. Daarnaast is er een infraroodsensor, een accu van 4050 mAh en usb-type-c aanwezig. Die accu zou zo’n twee dagen moeten meegaan, meldt Xiaomi.

Prijs en beschikbaarheid

Helaas is er voor Europa of Nederland nog niets bekend. Wel weten we dat de Xiaomi Redmi Pro vanaf 6 augustus in China verkrijgbaar is voor een prijs van 205 euro. Hieronder zetten we de verschillende configuraties met (omgerekende) prijzen op een rij.

  • 3GB ram, 32GB rom, Helio X20-processor – 205 euro
  • 3GB ram, 64GB rom, (mogelijk) Helio X20-processor – 232 euro
  • 4GB ram, 128GB rom, (mogelijk) Helio X25-processor – 272 euro
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.