Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube Gaming laat chat zien tijdens fullscreen-modus

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2016, 9:28 CategorieAndroid

YouTube heeft een update uitgebracht voor YouTube Gaming op Android en iOS, die een aantal handige features toevoegt aan het arsenaal van de applicatie. De update is nu te downloaden voor beide platformen; voor Android-bezitters is er ook een apk-bestand beschikbaar.

Download de update voor YouTube Gaming

YouTube heeft een update uitgebracht voor YouTube Gaming op Android en iOS. Deze update brengt een aantal toffe mogelijkheden met zich mee. Zo is het voortaan op Android mogelijk de chat in beeld te zien wanneer je de video in de modus voor volledig scherm bekijkt. Helaas is dit op moment van schrijven nog niet mogelijk op iOS. Wel kun je op beide platformen je kijkgeschiedenis raadplegen en de locatie van je content in de instellingen kiezen. Daarmee heb je invloed op de taal die doorgaans wordt gesproken in de video’s.

Daarnaast zullen smartphone- en phablet-bezitters blij zijn met het feit dat de landschapsmodus nu wordt ondersteund. Verder zijn er op beide platformen algemene prestatieverbeteringen doorgevoerd en bugfixes gedaan. Ook zijn er veranderingen die niet in de changelogs staan. Zo kunnen Android-bezitters eenvoudiger gebruikmaken van de picture-in-picture-modus dankzij een nieuwe knop in het overflow-menu (waar je ook de kwaliteit in kunt stellen en meer). Daarnaast is er ook een nieuwe easter egg toegevoegd.

  • YouTube Gaming
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.