Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

6″-phablet ZTE Axon Max 2 al gevonden in de GFXBench

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 9:19 CategorieAndroid

De specificaties van de opvolger van de ZTE Axon Max, de ZTE Axon Max 2, zijn al gespot in een benchmark, namelijk de GFXBench. Deze phablet moet een scherm van 6-inch gaan krijgen, evenals 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslagruimte.

Dit is de ZTE Axon Max 2

De ZTE Axon Max is nog niet zo heel lang geleden uitgebracht, maar dat weerhoudt de fabrikant er niet van nu al met een opvolger aan te komen zetten. De ZTE Axon Max 2 is namelijk al gespot in de benchmark van GFXBench, waardoor we al een beetje weten wat we mogen verwachten van het apparaat. Uiteraard heeft ZTE zelf nog niets naar buiten gebracht over het toestel, er kan dus nog iets veranderen.

  • OS: Android 6.0.1
  • Scherm: 6-inch, 1920 bij 1080 pixels
  • Cpu: Qualcomm’s Snapdragon 625
  • Gpu: Adreno 506
  • Werkgeheugen: 4GB
  • Intern geheugen: 64GB
  • Camera’s: twee van twaalf megapixel
  • Verder aanwezig: accelerometer, bluetooth, kompas, gps, gyroscoop, lichtsensor, nfc, stappenteller, nabijheidssensor, wifi

Er bestaan nog enkele vragen over het toestel met een groot scherm. Krijgt ook de ZTE Axon Max 2 een micro-sd-kaartsleuf? En wanneer zal het apparaat verschenen en tegen welke prijs? Het wachten is nu op de officiële aankondiging van de fabrikant. Maar dat kan mogelijk nog enkele maanden duren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.