Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Liquid Jade Primo verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2016, 17:11 CategorieWindows

Het is vanaf nu mogelijk de Acer Liquid Jade Primo te kopen in Nederland. Dit is een phablet met Windows 10 Mobile als besturingssysteem. Ook beschikt het apparaat over een scherm van 5,5-inch en zit er een Qualcomm Snapdragon 808-processor onder de motorkap.

Nu te koop: Acer Liquid Jade Primo

Mocht je in de markt zijn voor een phablet met Windows 10 Mobile als OS, dan kun je vanaf vandaag ook de Acer Liquid Jade Primo overwegen. Dit is een grote smartphone met een scherm van 5,5-inch. Het amoled-display beschikt over een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het toestel weegt 150 gram en heeft afmetingen van 156.5 x 75.9 x 8.4 mm. Consumenten hebben de keuze uit de kleuren grijs of zwart. Onder de motorkap van deze phablet zit een Qualcomm Snapdragon 808. Dezelfde die we ook aantreffen in de Nexus 5X van LG.

Acer Liquid Jade Primo b

De kloksnelheid ligt op 1,8GHz. Het werkgeheugen bedraagt 3GB. Het standaard opslaggeheugen komt neer op 32GB, maar is gelukkig uitbreidbaar met een micro-sd-kaart. Opvallend is verder de camera op de achterkant, die beschikt over 21 megapixel. De frontcamera beschikt over acht megapixel. Met een 2800 mAh Lithium Polymer-accu belooft Acer een gebruiksduur van twintig uur. Daarnaast ondersteunt de Acer Liquid Jade Primo Windows Continuum, waardoor je het toestel eenvoudig omtovert tot een computer met Windows 10.

De Liquid Jade Primo is voor een prijs van 599 euro te koop bij onder meer Coolblue en Bol.com.

  • Delen:
Acer Liquid Jade Primo
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.