Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Action Launcher 3 bevat al elementen uit Nexus Launcher

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2016, 8:58 CategorieAndroid

De nieuwste bètaversie van Action Launcher 3 bevat al elementen uit de onlangs verschenen Nexus Launcher, waar Google momenteel aan werkt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen de knop voor de app-lade weg te halen en nog veel meer.

Download de bèta van Action Launcher 3

Ontwikkelaar Chris Lacey laat er geen gras over groeien. De beste man is verantwoordelijk voor de populaire Action Launcher op Android, waar de bètaversie van app nummer drie dit weekend een update gekregen heeft. Deze update brengt een aantal nieuwe features met zich mee, die rechtstreeks uit de Nexus Launcher gehaald zijn. Zo kunnen Action Launcher 3-gebruikers er nu voor kiezen de knop voor de app-lade weg te halen bijvoorbeeld, zodat je omhoog moet vegen om die app-lade tevoorschijn te toveren.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen de Google-pil (links in de Nexus Launcher) en de datumwidget (rechts in de Nexus Launcher) van elkaar los te koppelen. Ook kun je ze verplaatsen en neerzetten waar je maar wil, los van elkaar. Bovendien werken alle functies die Action Launcher 3 al heeft nog steeds, al zul je voor een enkel element wel even een andere handeling moeten verricht. Om mee te kunnen doen aan de bèta van deze app, kun je je hieronder aanmelden. Wel dien je de betaalde versie van de launcher op je Android te hebben staan.

  • Action Launcher 3
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.