Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android 7.0 Nougat verschijnt op 22 augustus’

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2016, 7:16 CategorieAndroid

Nadat Android 7.0 Nougat was aangekondigd, bleef het lange tijd afwachten wanneer de uitrol van de nieuwe versie van het besturingssysteem eindelijk zou beginnen. Het is Android Central dat nu naar buiten heeft gebracht dat alles erop wijst dat vanaf maandag 22 augustus de eerste toestellen kunnen rekenen op de update.

Android 7.0 Nougat verschijnt op 22 augustus

Het eerdergenoemde medium kwam erachter dat de Canadese provider Telus het één en ander naar buiten had gebracht over de software updates die gepland zijn. Op die lijst staan onder andere twee smartphones die kunnen rekenen op de Android N Update. Het gaat om de Huawei Nexus 6P en de LG Nexus 5X. De lancering van die update wordt op 22 augustus verwacht.

Mocht de data daadwerkelijk kloppen, dan heeft Telus het voor de tweede keer op rij juist. Ook vorig jaar wist de provider de juiste data naar buiten te brengen voor de Marshmallow update op Nexus-apparaten. Het is nu wachten tot Google de hierboven genoemde datum gaat bevestigen. Ook is het nog wachten op het moment dat andere telefoons worden meegenomen in de uitrol van de update naar Nougat 7.0. Telus benadrukt overigens wel nog dat de data onder voorbehoud zijn en dat ze nog kunnen veranderen.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.