Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Anniversary Update voor telefoons verschijnt op 9 augustus’

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2016, 10:21 CategorieWindows

Nadat Microsoft is begonnen met het uitrollen van de Anniversary Update voor computers en tablets, kunnen ook gebruikers van een Windows 10 Mobile binnenkort een update verwachten. De datum van dinsdag 9 augustus werd naar buiten gebracht door het Twitter-account van Lumia India. De tweet is inmiddels echter wel weer verwijderd.

Anniversary Update verschijnt op 9 augustus

Gebruikers vroegen massaal aan het Twitter-account wanneer de nieuwste update verwacht kon worden. Daarop reageerde Lumia India dat de Anniversary Update voor Windows 10-telefoons op 9 augustus beschikbaar gesteld zou worden. Telefoons die in aanmerking komen voor de update kunnen hem dus vanaf volgende week gaan ontvangen.

Gezien het feit dat de tweet inmiddels ook alweer verwijderd is door het Twitter-account van Lumia India, lijken we de datum wel nog even met een korreltje zout te moeten nemen. Ongetwijfeld zal er binnenkort een officieel bericht naar buiten komen wat betreft de datum van de release van de Anniversary Update voor Windows 10. Duidelijk was al dat de update voor Windows 10 Mobile geen grootse veranderingen met zich meebrengt. Wel komt er onder andere een nieuw icoontje voor de camera op het lockscreen. Ook komen er meer interactieve Live Tiles beschikbaar en kun je het Action Center meer vorm gaan geven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.