Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft begint uitrol Anniversary Update voor Windows 10 Mobile

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2016, 9:04 CategorieWindows

Microsoft is begonnen met het uitrollen van de Anniversary Update voor Windows 10 Mobile. Verwacht echter geen grote update, zeker niet in vergelijking met de update die onlangs voor het reguliere Windows 10 is uitgebracht.

Download de Anniversary Update voor Windows 10 Mobile

Microsoft heeft bekendgemaakt dat het bedrijf begonnen is met het uitrollen van de Anniversary Update voor Windows 10 Mobile. Heb je dus een smartphone, phablet of tablet met deze software, dan mag je de update elk moment verwachten. Verwacht echter niet een groot aantal nieuwe features te zien, zoals dat bij het reguliere Windows 10, voor tablets en pc’s, wel het geval was. Wel krijg je een vernieuwde Skype-applicatie, omdat die oude straks niet meer werkt, en meer opties op de lockscreen van je apparaat.

Op de lockscreen vind je straks een knopje voor je camera en nieuwe knoppen voor het besturen van je media. Daarnaast mag je wel rekenen op meer emoji en ondersteuning voor de vingerafdruklezer. Microsoft wil graag wel benadrukken dat de beschikbaarheid van de Anniversary Update afhankelijk is van enkele factoren, zoals het type toestel dat je hebt, bijvoorbeeld. Daardoor kan het zijn dat je de update niet ontvangt. Heb je echter een modern toestel liggen, dan is de kans groot dat je de update deze week zal ontvangen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.