Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App ResQ Club wil voedselverspilling tegengaan

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2016, 11:14 CategorieApplicaties

Waar landen als Finland, Estland en Zweden al even kunnen genieten van de dienst, is ResQ Club nu ook naar Nederland gekomen. De makers hopen er met de app in te slagen om voedselverspilling zo veel mogelijk tegen te kunnen gaan. Om dat te bereiken, werkt het bedrijf achter de applicatie samen met restaurants.

ResQ Club wil voedselverspilling tegengaan

De app van ResQ Club is al beschikbaar in de App Store en in Google Play, maar het is nog even afwachten tot de eerste Nederlandse restaurants worden toegevoegd. Volgende week begint ResQ Club met het toevoegen van Amsterdamse restaurants. Zodra zij maaltijden overhebben, kunnen zij ervoor kiezen die aan te bieden via de app. Zo hoeven ze voortaan dus geen maaltijden meer weg te gooien en krijgen ze er toch nog wat geld voor.

Op dit moment richt de app zich op vijftien zaken in Amsterdam. Het is de bedoeling dat dat spoedig verder uitgebreid gaat worden naar steden als Rotterdam en Den Haag. Liefhebbers kunnen in de app overigens precies zien bij welke restaurants nog maaltijden over zijn. De eerste aanbiedingen kunnen daarbij al rond lunchtijd worden verwacht. Ook rond etenstijd verschijnen er maaltijden. Je kunt ook aangeven dat je een melding wilt ontvangen zodra er maaltijden zijn toegevoegd. Betalen voor de maaltijd kan gewoon via de applicatie.

  • ResQ Club
  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.