Apple geeft iOS 9.3.4 vrij, met beveiligingsupdate

05 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
ios-9-golf

Apple heeft een nieuwe versie van iOS 9.3 de wereld in geholpen. Deze software-update staat in het teken van beveiliging en kan een jailbreak voorkomen. De update kan nu over-the-air worden binnengehaald.

Download iOS 9.3.4 voor iPhone en iPad

Apple heeft een belangrijke software-update vrijgegeven voor iPhone en iPad: iOS 9.3.4. Deze update verschijnt twee weken nadat het bedrijf uit Cupertino de vorige update voor het mobiele besturingssysteem lanceerde. Mocht je de vorige versie van het systeem hebben geïnstalleerd, dan kun je deze update over-the-air op je smartphone of tablet verwachten. In de releasenotes staat dat de update een belangrijke beveiligingsupdate bevat en Apple raadt dan ook aan dat iedereen met een iPhone of iPad de software binnenhaalt.

iOS 9.3.4 is beschikbaar voor alle iPods, iPhones en iPads die ook naar iOS 9.3.3 geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, en de iPhone 6 Plus
  • iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, en de iPad Air 2
  • iPad mini 1, iPad mini 2, en de iPad mini 3
  • iPod touch, de vijfde en zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.

Reacties (0)