Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple geeft vierde publieke bèta van iOS 10 vrij

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2016, 9:19 CategorieiPad

Apple heeft op dinsdagavond de vierde publieke bèta vrijgegeven van iOS 10, die een klein aantal nieuwe dingen met zich meebrengt. Mocht je al in het bètaprogramma zitten, dan kun je de nieuwe update over-the-air verwachten op je iPhone of iPad.

Download de vierde publieke bèta van iOS 10

Mocht je in het bètaprogramma van iOS 10 zitten, dan is het goed om te weten dat er nu een nieuwe versie van het besturingssysteem gedownload kan worden. Deze update brengt zes dingen met zich mee, die we hieronder op een rij gezet hebben.

  • Betere ondersteuning voor de Smart Battery Case: mocht je in het bezit zijn van de battery pack van Apple voor de iPhone 6S of iPhone 6S Plus, dan is het goed om te weten dat beide apparaten wederom goed met elkaar samenwerken.
  • Foto’s: Alle informatie met betrekking tot de gezichtendata is gereset, omdat Apple het anders aanpakt in bèta vijf.
  • Lockscreengeluid: er is een nieuw geluid voor het vergrendelen van het iOS-apparaat.
  • Output-icoon is aangepast: Het output-icoon in het controlecentrum, de muziekapp en op andere plekken ziet er nu anders uit. Nu zie je een driehoekje met geluidsgolven.
  • Home binnen instellingen: de sectie Home is weggehaald binnen de instellingen op de iPhone. Op de iPad blijft de sectie beschikbaar.
  • Widgets: In het nieuwe widgetpaneel zie je nu ook de datum staan.

Heb je interesse in de bèta? Dan kun je je via de website van Apple aanmelden voor de publieke bèta van iOS 10. Let op, want er kunnen nog altijd bugs voorkomen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.