Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Music op Android niet meer in bèta

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2016, 10:19 CategorieAndroid

Apple heeft deze week een update doorgevoerd aan de Android-versie van Apple Music. Die applicatie is uit de bèta gehaald. De volledige app is nu te downloaden uit Google Play. Je hebt een abonnement nodig om de muziekstreamingdienst te kunnen gebruiken.

Download nu Apple Music voor Android

Apple heeft een update uitgebracht voor Apple Music op Android. De applicatie is nu uit de bèta gehaald, waardoor gebruikers van de muziekstreamingdienst nu een goedwerkende app mogen verwachten. Daarnaast bevat de app nu een equalizer. Die vind je door de instellingen te openen en op de EQ-knop te drukken. Daarna kun je kiezen voor verschillende genres muziek die het beste bij jouw nummers past, maar je kunt de instellingen zelf ook tweaken. Ook kun je de bas en de surround sound aanpassen.

En als we de app-makers mogen geloven, dan brengt de update ook nog een hoop prestatieverbeteringen, bugfixes en andere aanpassingen onder de motorkap met zich mee. Daardoor zou Apple Music op Android nu veel soepeler moeten lopen. Maar het vernieuwde design dat op iOS (in bèta) werd geïntroduceerd, hebben Android-gebruikers nog niet. Die moeten het voorlopig nog doen met de look die vorig jaar is geïntroduceerd. Heb je de update nog niet ontvangen, dan kan dat elk moment gebeuren. Je vindt de applicatie hieronder.

  • Apple Music
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.